Bunge

Location

3 More London Riverside,
London, SE1

The Project

The relocation of 70 Staff spread out over three floors onto one floor in a new space to better represent its status as head office in the UK.

Client Objectives

To create an opulent front of house area with a boardroom and three client facing meeting rooms.
To ensure the office is properly organized so each team is nearby teams it works closely with.
The move could not have any problems due to the trading nature of the business.
To re-use existing furniture and buy new where required.

Key Facts

  • Liaising with various furniture suppliers to ensure all was delivered on time.
  • Had to liaise with Landlord to ensure the clients basement storage area was created to the required quality before Bunge moved in.
  • The general quality of the fit out had to be to a high quality with good quality products without being too ‘flashy’.