Byrne & Partners

Location
Size

1 Plough Place,
London, EC4

10000 sq ft

Size

10000 sq ft

The Project

Litigation firm, Byrne & Partners, appointed Interactive Space as Cost Consultants and Project Managers for the refurbishment and fitting out of a 10,000 sq ft office floor, to create an open-plan, light and airy environment, with bespoke reception area, Client meeting and presentation rooms with audio visual facilities.

Client Objectives

The move to larger premises at Plough Place was designed to be a cost effective way of creating the extra space needed for the rapidly expanding firm and allow Byrne & Partners to grow in the future. The new premises needed to reflect the forward thinking, innovative image of Byrne & Partners and mark a cultural change for the firm, moving from a traditional, cellular-based office environment, to that of a totally open-plan format.

Key Facts

Experience and our own research at Interactive Space tells us that an open-plan layout helps to break down barriers between people; encouraging better communications, a focus on efficiency resulting in increased productivity.

As well as rewarding staff, the move provides an attractive environment for Byrne & Partners Clients and new lawyers joining the team.