Carter Backer Winter

Location
Size

66 Prescot St,
London, E1

13840 sq ft

Size

13840 sq ft

Background

The Project Management and Design of a relocation of 100 Staff into a 13,840sq ft. floor including the management and selection of M&E Consultants, and Main Contractor.

Client Objectives

The move represented a key change for CBW, moving from five floors in an old building to a single floor in a modern environment, with the capacity to expand in the future. CBW was keen to provide its staff with new office space that was functional but not flash.

Key Facts

The project started with staff consultations through Questionnaires, interviews and workshops with representatives from all teams. This enabled IS to identify a detailed brief to establish the requirements for the new office environment.

Benefits

  • Modern and spacious office environment for staff and visitors
  • Front of house area with branded reception, welcoming area to meet and greet guests and direct meeting rooms
  • Open plan layout with high staff visibility and low level storage enabling improved staff communications
  • New furniture throughout
  • 4 Conference Rooms with full Audio Visual facilities and central controls